Loading...
 Start Page
Greek salad
Click to enlarge
                   ΜΕΡΙΔΕΣ
                    
                        4-6
          ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
                    
                  10 ΛΕΠΤΑ

 

 

Συστατικά:

150 γρ. τυρί φέτα κομμένο σε κύβους

4 ντομάτες κομμένες σε φέτες

1 αγγούρι με τη φλούδα, κομμένο σε ροδέλες

1 μεγάλη πράσινη πιπεριά, κομμένη σε ροδέλες

1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

2 κ.σ. κάπαρη

1 κ.γλ. ξηρή ρίγανη

15-20 ελιές

½ φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί (προαιρετικά)

αλάτι και πιπέρι

 

Οδηγίες:

 Σε μεγάλο ανοιχτό μπολ σερβιρίσματος, ανακατεύουμε τις ντομάτες, το αγγούρι, το κρεμμύδι, την πιπεριά, και τη φέτα.

Προσθέτουμε τις ελιές και την κάπαρη και αλατοπιπερώνουμε.

Ραντίζουμε τη σάλτσα με το λάδι και το ξίδι και ανακατεύουμε προσεκτικά.

Πασπαλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε.

Interest Form

TRIPSAS OLIVE COMPANY

25 100 AEGHION, GREECE
Tel: +30 26910 22251, +30 26910 23837
Fax: +30 26910 21647
info@tripsas.gr

FOLLOW US:

Login / Sitemap

Copyright © 2011 - 2024 Tripsas OLIVE COMPANY